LAND ROVER YARD

Service Land Rover Jaguar piese auto noi si second hand Reconditionari Motoare Despre Noi 2

Cine suntem?

Suntem service auto, dedicat exclusiv Jaguar și Land Rover, autorizat la nivel național de Registru Auto Român pentru executarea de reparații și întreținere a autoturismelor.

 

Din 2017 avem misiunea de a garanta buna funcționare tehnică a autoturismelor și de a oferi proprietarilor Jaguar-Land Rover încredere.

 

Suntem echipă tânără și determinată cu un nivel profesional ridicat, care dorește să fie un service de top pe piața auto din România.

Care este povestea noastră?

Începutul oficial al firmei SC Land Rover Yard Srl a fost consemnat în 2017. Ideea unui service auto i-a venit unui tânăr ce și-a făcut colegiul tehnic în Anglia și a revenit „acasă” în 2013 fiind pasionat de autoturisme 4×4.

 

Anterior service-ului auto, Cristian V. a dezvoltat un parc de dezmembrări auto specializat în Land Rover-uri care l-a ajutat mai apoi să susțină deschiderea service-ului actual.

 

Afacerea a fost restrânsă la început. Era un stoc minim de piese. Erau vremuri când această nișă era extrem de îngustă în România. Mai mult, nu exista know-how-ul necesar și nici echipe cu adevărat specializate pentru gama Land Rover. În timp, datorită experienței, lucrurile au avansat.

Service Land Rover Jaguar piese auto noi si second hand Reconditionari Motoare Despre Noi 1

În prezent, activitatea firmei este împărțită în trei ramuri: service auto, recondiționări motoare Jaguar și Land Rover și magazin online de piese auto. Adică un business aproape complet în domeniul reparațiilor de Land Rover și Jaguar.

Service Land Rover Jaguar piese auto noi si second hand Reconditionari Motoare Despre Noi 3

Ce ne recomandă?

Service-ul și magazinul nostru colaborează cu cei mai buni furnizori de piese auto de pe piața internă și externă și vă pune la dispoziție atât piese de schimb originale cât și piese aftermarket.

 

Profesionalismul, investițiile, pasiunea, seriozitatea și promptitudinea personalului ne permit să vă oferim servicii de calitate.

Care este viziunea noastră?

În linii mari, planul nostru de afaceri curent și pe termen lung este să fim printre cei mai căutați furnizori de servicii și piese de schimb pentru reparațiile de Land Rover și Jaguar din Europa.

Service Land Rover Jaguar piese auto noi si second hand Reconditionari Motoare Despre Noi 4

Fă-ți o programare la service

Intră în contact cu noi pentru a te asigura că problema ta va fi rezolvată rapid!

Shopping Cart