SERVICE DEDICAT
JAGUAR & LAND ROVER

19

SERVICE AUTO

Departamentul service auto LR Yard este pregătit mereu să răspundă tuturor cerințelor de reparație.

 

Dacă este vorba despre un job mic, precum schimb de plăcuțe sau schimb de ulei, mereu răspundem prompt.

 

Când vine vorba de reparații mai serioase, precum reparații de motor, recondiționări de turbosuflante sau reparații de transmisie, mecanicii noștri nu dau înapoi.

DIAGNOZĂ COMPUTERIZATĂ

Avem în dotare aparatură de diagnosticare la nivel de reprezentanță, scule și dispozitive speciale, precum și documentație tehnică specializată. Fiecare diagnoză se listează în două exemplare, un exemplar la client, un exemplar la service.

 

Mecanicul LR Yard mai apoi interpretează codurile de eroare și ia decizia de a repara autoturismul bazându-se pe experiența sa în service-ul nostru dedicat Jaguar și Land Rover, în paralel comparând decizia cu sfaturile inginerilor JLR din Anglia.

 

Este foarte important să faceți regulat mentenanța autoturismului dumneavoastră într-un service respectabil, ba chiar mai mult decât atât, dacă se poate să nu schimbați mecanicul care a lucrat la mașină.

14

Revizia uleiului de motor recomandăm să se efectueze mai devreme decât recomandă producătorul, pentru că un ulei de calitate nu are cum să dăuneze unui motor solicitat. Așadar, conduci mașina în condiții normale? Fă revizia la 10.000-12.000 km. Conduci mașina în condiții mai dificile? Fă revizia la 7.000-8.000 km.

 

De ce să schimb uleiul de motor mai des? Pentru că, chiar și la cartofii prăjiți, un ulei nou este mai sănătos decât un ulei uzat. Uleiul are câteva caracteristici esențiale, iar acestea în timp își pierd din eficiență.

 

Ai schimbat uleiul din cutia de viteze și din diferențiale? La fiecare 100.000 km ar fi bine să schimbi uleiurile din transmisia mașinii. Dacă îți permiți, cumpără ulei original, ulei care vine în cutia producătorului auto. Nu ai cum să greșești dacă pui ulei nou în transmisia mașinii tale.

 

Când faci revizia periodică, mecanicul va trage un ochi și la celelalte piese de sub mașină. O dată la două revizii, se schimbă filtrul de aer, filtrul de polen și filtrul de combustibil. Nu te zgârci la bani, pune filtre de calitate.

15

SISTEMUL DE FRÂNARE

Plăcuțele de frână se uzează în funcție de stilul de condus al șoferului. Când s-a aprins martorul galben cu semnul exclamării, ar trebui să-ți faci programare în service, pentru că în următoarea perioadă va începe să facă zgomot.

 

Ce fel de plăcuțe și discuri recomandăm noi să montezi pe mașină? Piese originale!

 

Frâna autoturismului contează decisiv, uneori și chiar dacă sunt piese scumpe, piesele de origine sunt cele mai eficiente.

TRANSMISIE AUTO

Transmisia „transmite” puterea de la motor la roți. În funcție de brutalitatea cu care se conduce, unele elemente din transmisie pot ceda. Spre exemplu, la mașinile care lucrează în condiții grele la „off-road”, li se rupe o cruce cardanică sau se rupe boltul sateliților din diferențial, se pot uza canelurile din cutia de transfer. Mecanicii LR Yard sunt pregătiți să repare orice stricăciune la transmisie.

 

Metodele prin care poți mări viața transmisiei autoturismului 4×4 sunt:
– să nu accelerezi maxim atunci când ești în viraj maxim.
– să eviți urcarea pantelor extrem de abrupte.
– să eviți drifturile.

17
16

NU MAI TRAGE MAȘINA? AI RESTRICTED PERFORMANCE?

Aceste probleme le reparăm precum bicicletele în service-ul LR Yard.

 

Începând cu galeriile de admisie fisurate până la înlocuirea senzorilor de presiune combustibil, sunt lucrări pe care le efectuăm în funcție de erorile generate de ECU.

REPARAȚII MOTOR

Când bate motorul sau pur și simplu s-a oprit din mers și nu mai învârte, ia platforma direct la Roman.

Specialiștii noștri în motoare JLR au deja pregătite pe stoc bielele, cuzineții și vilebroșele ca să facem motorul să meargă din nou.

Când se repară motorul, toate accesoriile motorului beneficiază de o curățare profesională la mașina de spălat piese.

 

Dacă dorești să afli mai multe detalii, vizitează – Recondiționări Motoare.

18

Fă-ți o programare la service

Intră în contact cu noi pentru a te asigura că problema ta va fi rezolvată rapid!

Shopping Cart